Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

24-05-2018

Nieuwsflits 32 2017-2018


Beste ouder(s)/verzorger(s),
 
Ondanks de “korte week” toch nog een aantal nieuwtjes  vanuit ’t Getij:
 
-          Inmiddels hebben we de groepsindeling voor komend schooljaar rond. We zullen volgend schooljaar werken  met de volgende 11 groepen:
3 kleutergroepen: 1/2 a, 1/2b en 1/2c
groep 3, groep 4,
groep 4/5, groep 5/6,
groep 6, groep 7,
groep 7/8 en groep 8
Zodra we weten wie de bijbehorende leerkrachten zullen gaan worden , zullen we u daarover verder inlichten.
-          Inmiddels is het EU schoolfruit project helaas afgelopen. We willen nogmaals alle fruitouders bedanken die ons hebben geholpen om dit mogelijk te maken.
Het schoolfruitproject blijft tot het einde van het schooljaar op woensdag plaatsvinden voor de kinderen die zich hiervoor hebben ingeschreven.
-          Deze week is er een enquête rondom schooltijden meegegeven met de kinderen. We hopen dat er zoveel mogelijk ouder(s)/verzorger(s) deze willen invullen zodat we een zo groot mogelijke respons zullen hebben. De inlever bus hiervoor staat op het podium in de aula.
-          Volgende week dinsdag a  staat  de jaarlijkse sportdag weer op het programma. Deze sportdag is voor de groepen 6 t/m 8.   De sportdag zal plaatsvinden op het voetbalterrein.
-          Morgen zullen een aantal kinderen hun plechtige communie doen.  We wensen ze een fijne en feestelijke dag toe.
-          Ook is deze week de schoolreisbrief meegegaan en een uitnodiging voor de avond “1 jaar na Finland”
-          De ouderraad heeft het foto-schema voor broer-zus gemaakt en verzonden naar de desbetreffende ouder(s)/verzorger(s). Mocht u 10 mei niets hebben ontvangen dan graag even een seintje,  dan zorgt de ouderraad dat dit nog verder wordt geregeld.
-          Zondag 20 mei 11.00u-12.00u zal er in de kerk in Clinge weer een peuter/kleuter viering plaatsvinden. In de bijlage treft u de flyer.
-          In de bijlage treft u een flyer met de activiteiten voor de komende weken die georganiseerd worden door sportbuurtwerk.
 
 
Voor nu wens ik u,  namens alle teamleden,  een fijn (lang)  weekend toe.
 
Met vriendelijke groet,
Godfried Blaeke
(dir.)
 

< Nieuwsflits 31 2017-2018