Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

24-05-2018

Nieuwsflits 33 2017-2018


Beste ouder(s)/verzorger(s),
 
Hierbij weer de laatste nieuwtjes vanuit Kindcentrum Kloosterzande:
 
Nieuws vanuit ’t Getij:
-          We kunnen terugkijken op een geslaagde sportieve sportdag waarbij iedereen weer volop in beweging kon zijn.  Iedereen die heeft meegeholpen; Bedankt!
-          U kunt zich nog steeds opgeven voor de Finlandavond  van donderdag a.s.  Dit kan door een mailtje  te sturen naar tgetij@ogperspecto.nl    Ondertussen hebben zich al  meer dan 30 ouders opgegeven.
-          Groep 7  heeft een hele mooie en duidelijke verkeersfilm (vlog) gemaakt waarin ze alle (on)veilige situaties in beeld hebben gebracht.  Het is absoluut de moeite waard !!  U kunt deze bekijken door op de volgende link te klikken: https://youtu.be/VuS3CAMQBC8
-          Vorige week is  de papieren ouderenquête uitgezet onder alle ouders van het Kindcentrum. We hebben gezien dat er al een groot aantal enquêtes  zijn ingeleverd,  maar inleveren kan natuurlijk nog steeds! Dit kan bij een van de medewerkers van het Kindcentrum of in de bus bij ’t poppeke of in de bus in de aula van ’t Getij.
-          Aankomende maandag en dinsdag zijn alle kinderen vrij
-          Volgende week woensdag zal er geen sportbuurtwerk zijn.
-          Wist u dat er een aantal collega’s volop aan het deelnemen zijn aan gitaarlessen!  Dat zal binnenkort een vrolijke boel worden
-          Opgelet:  het rekeningnummer om de schoolreis te betalen is gewijzigd t.o.v. vorig jaar. Wilt u hierop letten!  Denkt u aan tijdige betaling en de voorbereiding voor een geldig identiteitsbewijs?
 
Nieuws vanuit ’t Poppeke
Afgelopen maandag hebben de peuters gymles gehad van Liesbeth van Hulst voor elkaar. Ze had een leuk parcours uitgezet en alle kinderen deden fanatiek alle rek- en strekoefeningen mee. Hartstikke leuk en leerzaam. Na de zomervakantie wordt het vervolgd. Onze baby's verfden kippen en jonge lente dieren en we gingen met de peuters op kraambezoek bij de eendjes bij de vijver. Geen beschuit met muisjes voor de eenden maar wel boterhammen waar ze erg blij mee waren. De BSO-ers hebben heerlijk buiten gespeeld en van het mooie weer genoten en ondertussen groeit en bloeit er ook al een heleboel in onze moestuin. Alle kleine zaadjes zijn uitgegroeid tot mooie plantjes en zijn nu overgezet in onze moestuin op wielen. Ze worden door de kinderen goed verzorgd.
 
Nieuws vanuit Foxkidz
Maandag kwam juf Liesbeth van Hulst voor Elkaar bij ons een super leuke peutergymles geven. Ze had een heel parcours uitgezet voor ons. Wij konden klimmen, kruipen, springen, glijden, met ballen gooien en nog veel meer stoere dingen. In het najaar komt ze ons nog eens verrassen met een leuk parcours. Dinsdag  kregen wij weer visite van een gastdocent, deze keer was het onze yoga juf Lydia. Ze nam alle peuters mee naar 'Robotland'. Wij werden zelf ook allemaal een klein robotje. Eerst gingen we elkaar aanzetten door elkaar aan te draaien, ook leerden wij bewegen als een robot.
Deze week sluiten wij het thema 'de sloot' af en mag onze sloot die in de afgelopen weken hebben geknutseld meer naar huis.
Vanaf volgende week gaan wij starten aan het Puk thema 'oef wat warm'.
Let op: dinsdag 22 mei a.s.  is de peuterspeelzaal gesloten!
 
Voor nu wens ik iedereen weer een zonnig lang weekend toe.
 
Met vriendelijke groet,
Godfried Blaeke
(dir.)
 
 

< Nieuwsflits 32 2017-2018