Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

24-08-2018

Nieuwsflits 01 2018-2019


Beste ouder(s)/verzorgers(s),
 
De grote vakantie is weer (bijna) voorbij; kortom maandag a.s. verwachten we weer al onze leerlingen op school.  We starten op onze gebruikelijke tijd: 08.45 uur.   Ook dit schooljaar zijn we weer voornemens om  u wekelijks (op vrijdagmiddag/avond) op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes via een flits.
 
-u mag maandagochtend mee naar binnen lopen om even een kijkje te nemen in de “nieuwe klas”….
-hieronder het gymrooster van dit schooljaar:                                                                                               
Maandag middag            13.30-15.00        Groep 7/8 en 8
Dinsdag middag               13.00-14.30        4/5 en 5/6
Donderdag middag        13.00-14.30        Groep 3 en groep 4
Vrijdag ochtend               10.15-11.45        Groep 6
Vrijdag middag                 13.00-14.30        Groep 7
-zoals u wellicht weet is er door de wijziging in de route voor de bus door het dorp vanwege de werkzaamheden in de Cloosterstraat.  De nieuwe route loopt ook (helaas) door de Lange Munt en Tulpstraat . Graag aandacht hiervoor i.v.m. gewijzigde verkeerssituatie.
-het is fijn dat spullen zoals een trommel of beker gemerkt zijn met een naamsticker; gevonden voorwerpen zijn dan gemakkelijker naar de rechtmatige eigenaar terug te brengen.
-in de vakantie zijn er nieuwe vloeren gelegd in de kleuterhal, de peutergroep en de verschillende kleutergroepen.  Het ziet er schitterend uit.   In de herfstvakantie komt de gymzaal aan de beurt voor een nieuwe vloer.
-in de vakantie hebben te horen gekregen dat we in aanmerking komen voor het gezond op school-vignet. Deze waardering komt o.a. voort uit feit dat we  verschillende activiteiten op school organiseren in het kader van gezond gedrag.
-woensdag a.s. starten we weer met het fruitproject op woensdag;  de  eerste weken mag iedereen meedoen.  Woensdag is altijd fruitdag!  Over het vervolg rondom fruitdag en fruitproject zullen we u verder nog informeren.
-dit schooljaar zullen we van start gaan met het KiVaproject; een project om (nog) beter met elkaar om te gaan.   In de bijlage treft u een brief met de inhoud van de eerste periode.
-in de bijlage treft u een brief rondom mogelijkheden voor typles voor  groep 7 en 8.
 
Uiteraard hebben we weer veel plannen voor dit schooljaar en we gaan er met zijn allen trachten een zo fijn, leerzaam en uitdagend  mogelijk leerjaar van te maken.
Wij hebben er weer enorm veel zin in!
 
Namens alle collega’s wens ik iedereen een prettig weekend!
 
Met vriendelijk groeten,
Godfried Blaeke
(dir.)
 

< Nieuwsflits 40 2017-2018